Мъж твърди, че в автобус от градския транспорт на Пловдив

...
Мъж твърди, че в автобус от градския транспорт на Пловдив
Коментари Харесай

Спор в автобус! Шофьор поиска от пловдивчанка да слезе, пътниците напуснаха ВИДЕО

Мъж твърди, че в рейс от градския превоз на Пловдив е станала неприятна преживелица. Никола С. споделя, че водачът на автобус, който обслужва автобусна линия 21, спрял на спирка и почнал да приказва по телефона си. В обстановката попаднала майката на пловдивчанина. Случката се разиграла на 1 юли, а на нея станал несъзнателен очевидец и чужденец, който употребявал услугата на обществения превоз.

Разговорът, воден от лидера, траял към 10 минути, твърди Никола С. Ситуацията изнервила пасажерите, а майката на Никола отправила забележка към лидера от градския превоз.

" След забележка от майка ми, че има задължения и няма време целия рейс да го чака да се наговори по телефона, даденият субект вади телефона и почва да снима и да се кара с пасажерите в целия рейс (които също се застъпиха за майка ми) ", написа Никола С.

Пловдивчанинът твърди, че въпросният водач даже изискал дамата, която му направила забележка, да слезе от рейса. Пътниците се застъпили за пловдичанката и дружно с нея напуснали, като изчакали различен автобус.

" Казва им, че " Това не им е персонален превоз и ще си прави каквото желае и ще си кара, и ще си приказва, когато желае ". И е изискал от майка ми да слезе от рейса или няма да продължи с маршрута си ", написа Никола.

" След 10 мин безмислен спор, майка ми дружно с всички от рейса слизат и чакат идващият рейс ", твърди мъжът.

Мъжът упреква лидера и в това, че машината не била с включен климатик, макар топлия ден, както и че съгласно пловдивчанина водачът пушил в рейса. Никола С. прибавя, че случката се разиграла пред очите на чужденец, пътуващ в същата линия. Споделя и видео, за което написа, че е запечатало разногласието.

Вижте целия споделя за неприятния случай, който разказва Никола С.:

" 1 Юли, към 20:00 часа,автобусна линия 21.
Дадения субект (шофьор) стопира на една спирка и почва да приказва по телефона най-малко 10 мин., до момента в който целия рейс го чака да се наговори...
След забележка от майка ми, че има задължения и няма време целия рейс да го чака да се наговори по телефона, даденият субект вади телефона и почва да снима и да се кара с пасажерите в целия рейс (които също се застъпиха за майка ми).

Казва им, че " Това не им е персонален превоз и ще си прави каквото желае и ще си кара, и ще си приказва, когато желае ". И е изискал от майка ми да слезе от рейса или няма да продължи с маршрута си.

 Да не приказваме, че от самото начало пуши, а това и че няма климатик мисля, че е ясно на всички тук. Нищо, че на открито е 32 градуса.
След 10 мин. безмислен спор, майка ми дружно с ВСИЧКИ от рейса слизат и чакат идващият рейс.

В рейса имаше и чужденец, който стана очевидец на цялата безумна преживелица, и остана меко казано в потрес от цялата обстановка.
За страдание не бях там, тъй като този " симпатяга " нямаше изобщо да има опцията да отговря по този метод. "

GlasNews не съумя да откри въпросния транспортьор за коментар.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР