Мъж твърди, че служител на КАТ - Плевен е извършил

...
Мъж твърди, че служител на КАТ - Плевен е извършил
Коментари Харесай

Мъж твърди, че служител на КАТ-Плевен е извършил пътно нарушение

Мъж твърди, че чиновник на КАТ - Плевен е направил пътно нарушаване, като е паркирал в дейна лента за придвижване и в непосредствена непосредственост до спирка на градския превоз на централен бул. в града. Мъжът реагира като вика полиция, с цел да глоби водача, който съгласно него е нарушил разпоредбите, само че униформените, които се отзовали на сигнала на незабавния телефон 112, отхвърлят да има проблем с паркиралата кола. Следват и други сигнали, които остават без реакция от виновните институции.

Мъжът, подал сигнала, снима и клип с колата извършител, който е гледан над 1,2 милиона пъти в обществените мрежи за последните две седмици.

„ Граждани на Плевен ми писаха, че става дума не за елементарен катаджия, а за началника на КАТ към Първо районно в града. Излизах от постройката на прокуратурата, която е насреща. Там входирах сигнал за следващ полицейски произвол, който се случи четири дни преди сниманото видео. Тогава видях по какъв начин мъжът демонстративно паркира автомобила си, излезе от него, заключи го и се размина с мен. Това възбуди интереса ми и извадих телефона си, с цел да фотографирам. Обадих се на 112, само че когато пристигнаха патрулните служители на реда – те отхвърлиха да обслужат сигнала ”. Това описа пред Нова очевидецът Людмил Русев.

По думите му служителите на реда споделили, че в тази ситуация не става дума за интензивно платно и „ автомобилът е спрял законосъобразно. „ След това си потеглиха. Аз подадох сигнал за непозволено спрял ан спирка автомобил ”, съобщи мъжът.  

Нова насочи публично питане до полицията в Плевен, откъдето дадоха отговор, че по случая ще бъде направена инспекция, с цел да се открият всички условия по случая. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР