Мъж твърди, че лекарка в Монтана измъчва животни.В публикация на

...
Мъж твърди, че лекарка в Монтана измъчва животни.В публикация на
Коментари Харесай

Капан за котки: Лекар постави ръждиви шипове по ограда на кооперация в Монтана?

Мъж твърди, че лекарка в Монтана изтезава животни.

В обява на Кристин Ангелов в обществената мрежа Фейсбук се показва, че д-р Албена Александрова се е заканила да токсини бездомните котки.

" Отново пиша пост за доктор Албена Александрова, ендокринолог, живееща зад офиса на Виваком, при Ел Мексикано. Не желаех да обявявам това преди, тъй като се случи тъкмо преди Нова година. Хора, живеещи и работещи там, ми споделиха, че " лекарката " още веднъж е заплашвала бездомните котки. И преди имаше постове за нея и хората там са казвали, че тя е заплашвала бездомните животни с отравяне и разпра ", написа Кристин Ангелов.

Мъжът насочва съществени обвинявания към лекарката. По думите му д-р Александрова се е саморазправяла с хора, грижещи се за котките в региона на дома й. Посочва се още, че тя е сложила ръждиви шипове по цялата ограда на кооперацията. По този метод евентуално се пробва да ограничи достъпа на четириноги.

" Хората са махнали част от шиповете, само че други още стоят и можете да ги видите. Няма да разясня тук това какво може да аргументи на животно или на дете ", прибавя Ангелов.

Мъжът твърди, че съседи на лекарката са обезпокоени от дейностите й.

" Тук следва да се означи, че съседите не я поддържат и също са изразявали терзание от нейните мнения и дейности. Не знам какво може да се направи, несъмнено писмо до Общината и до Лекарски съюз ", приключва обявата си той.

Потребители на обществената мрежа са шокирани от изказванията. Те са на мнение, че живущите в кооперацията би трябвало да внесат групова тъжба против лекарката. 



Снимка: Christin Angeloff

GlasNews.bg е в подготвеност да даде право на отговор на лицето, чието име е наранено в оповестения материал.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР