Mъж твърди, че има документ, който му дава право да

...
Mъж твърди, че има документ, който му дава право да
Коментари Харесай

Мъж твърди, че има лекарско разрешение да кара без колан, но трупа глоби

Mъж твърди, че има документ, който му дава право да кара без колан. Разрешението получил от тричленна лекарска комисия. Противно на упованията му, отнесъл фишове точно поради шофиране без колан. От полицията са безапелационни, че са спазили буквата на закона.

„ Имам протокол от здравна комисия от Многопрофилната болница в Кнежа. Имам заболяване със стент, високо кръвно и диабет. Това е втори протокол, който ми издават. За първия знаеха всички в Кнежа и не съм имал проблеми. Сега обаче започнаха да ме стопират ", описа в ефира на „ Здравей, България " Мариан Минков.

По думите му служителите на реда, които го спрели за инспекция неотдавна, му написали фиш, въпреки че посочил документа. „ С мен бяха внуците ми, които останаха много уплашени от протичащото се ", изясни той пред Нова тв.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Плевен обясниха, че направена от тяхна страна инспекция по тъжба на Минков не било открито превишаване на права от страна на служителите на реда. Органите на реда предложили на мъжа да мине обзор и на ТОЛЕК, където да преценяват дефинитивно дали той може да кара без колан.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР