Мъж твърди, че е заснел речен трол … Наскоро, странната

...
Мъж твърди, че е заснел речен трол … Наскоро, странната
Коментари Харесай

Мъж твърди, че е заснел речен трол

Мъж твърди, че е снимал речен трол … Наскоро, странната история и фотография към нея са изпратени на американския откривател на мистериозни същества Лон Стриклер. Авторът твърди, че е снимал “речен трол “. Той споделя: „ Преди към 7 години, през 2015 година, със фамилията ми живеехме в нашата лодка на река в дребен град на брега на Мисисипи. Една вечер бяхме на верандата и гледахме покрайнината. Приливът беше при отлив и се виждаше добре брега на реката и гората. Видяхме по какъв начин нещо, което беше на към 25 метра от нас, се наведе до водата, като че ли щеше да пие. Отидох, взех бинокъла си и разгледах по-отблизо това създание. Беше розово-кафяво на цвят, с изпъкнали очи, смешни уши, две ръце, два крайници и рога, които стърчаха от главата му. Имаше ниско дебело тяло и пиеше вода от брега. От това, което видях, мога да се закълна, че изглеждаше като трол. И той беше пъклен противен. Четете още: Камера за наблюдаване снима прелитаща самодива (видео) След това извадих телефона си и направих тази фотография. Досега всички, на които го показвах, назовават ​​това създание „ речен трол “.



Освен това, до момента в който живеех на лодката, съм виждал доста страховити неща в блатото. Например, постоянно имаше дървета или трупи през канавките на нашата алея в средата на блатото, като че ли нещо ги беше сложило там, с цел да се движи през дълбоките сектори. Когато се разхождах имах злокобното чувство, че ме следят. И не бях единствено аз. Всеки, който съм срещал тук, го е почувствал. Там се чуват странни звуци, сходни на писъците на маймуни, а един път нещо хвърли камък и удари приятеля ми.



Все още владея тази лодка и други плаващи къщи, само че никое от порасналите ми деца към този момент не върви там. Вече не демонстрирам тази фотография на други хора. Не е нужно да потвърждавам нищо, само че взех решение да го споделя с Вас. Чувствам, че може би имам шанс, че съм бил в контакт с няколко странни същества на този свят. А с някои даже по два пъти. Да, съществото наподобява замъглено на тази фотография и, да, мъчно е да се види, само че можете ясно да видите отражението му във водата. ”
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР