Мъж твърди, че е бил ухапан от единствената смъртоносна змия

...
Мъж твърди, че е бил ухапан от единствената смъртоносна змия
Коментари Харесай

Играч на голф си тръгна „като зомби“, след като беше ухапан от единствената смъртоносна змия в Обединеното кралство

Мъж твърди, че е бил ухапан от единствената смъртоносна змия в Обединеното кралство, до момента в който търсеше топка, която беше блъснал от грийна - изпращайки го залитнал в болничното заведение „ като зомби “.

Запаленият голфър Бен Бишоп сподели, че е почувствал извънредно " остра нагорещена игла " на дясната си пета, до момента в който изваждаше топката от мъртвата дървесина под дърветата, до момента в който играеше голф, само че не си намерения нищо за това. Работникът по поддръжката на постройката счита, че е обезпокоил змията, единствената отровна змия в Обединеното кралство, до момента в който е ровил за топката си за голф, която е блъснал в шестата дупка.

Но единствено 30 минути по-късно 57-годишният мъж сподели, че е почнал да се бори да диша и преглъща, получил обрив, почнал да се поти и мозъкът му „ почнал да се изключва “. Загрижен състезател на голф, който сподели, че е пенсионирана здравна сестра, разпита Бен за признаците му и го прикани да отиде в болница, уверен, че страда от анафилаксия.

Неговият брат и другар го закараха до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР