Мъж твърди, че е бил изнасилен от масажистка, която се

...
Мъж твърди, че е бил изнасилен от масажистка, която се
Коментари Харесай

Млад барман се оплака от масажистка: Отидох на спа процедура, а тя ми хвана пениса, изнасили ме и нахално поиска още пари!

Мъж твърди, че е бил изнасилен от масажистка, която се съблякла и се е пробвала да прави секс с него след масаж. 23-годишният Джош Бърбридж споделя, че е отишъл за състезателен масаж, тъй като имал болки в мускулите след празненство по случай Хелоуин, написа в. " Метро ". Барманът от Тонбридж твърди, че си е платил за 45-минутен масаж. Когато обаче процедурата трябвало да стартира, масажистката си свалила облеклата, хванала му пениса и се пробвала да прави секс с него. Тя също желала и пари. Полицията в графство Кент удостовери за случая. От там прибавиха, че казусът се проверява.

„ Когато влязох в стаята, останах единствено по дънки. Тя ми сподели и тях да съблека. Направих го. Останах чисто гол. При това чакат тя да ми даде хавлия. След това масажът стартира. Масажира ми гърдите към 30 минути, чак до слабините. В един миг тя сподели: Я виж! Аз си помислих, че става дума за вътрешната част на бедрото ми и тя ще го масажира “, споделя жертвата на изнасилването.

След това, както твърди бармана, масажистката се съблякла чисто гола и му хванала гениталиите. „ Тя стартира да си играе с гениталиите ми. Не знаех какво да върша “, споделя още той.

В един миг барманът е споделил на масажистката да спре. Тя направила това, само че му поискала в допълнение 45 английски лири за услугата.
Той обаче нямал пари в брой, с които да заплати „ за спомагателната услуга “, нито пък могъл да заплати с карта.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР