Мъж търси съвет как да насърчи привлекателните жени да го

...
Мъж търси съвет как да насърчи привлекателните жени да го
Коментари Харесай

Мъж, объркан от това как „обикновените момчета“ привличат жени „далеч от тяхната класа“

Мъж търси съвет по какъв начин да насърчи привлекателните дами да го възприемат като жизнеспособна алтернатива за среща. Публикувайки на dcurbanmom.com, мъжът сподели, че му се коства, че има някои мъже, които, макар че сами по себе си не са привлекателни, просто „ го имат, когато става въпрос за привличане на доста добре изглеждащи и/или секси дами “, и той искаше да знае какво вършат те по друг метод „ от нас, елементарните момчета “.

Той добави: „ Разбира се, че съм интроверт, знам границите си във връзка с вида дами, които ще ми извърнат внимание. Но бих се радвал с цел да подобря играта си и бих желал да чуя от мъже и дами какво тези мъже вършат вярно, което другите не вършат. "

Отговорите на обявата му обхващаха необятен набор от отзиви за това, което „ тези момчета “ имаха, като бяха включени и някои предупредителни бележки. Един човек: „ Парите оказват помощ! Сериозно, в случай че приемем, че индивидът е сносно изглеждащ, в случай че е интелигентен, има възприятие за комизъм и те кара да се чувстваш като че ли си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР