Мъж, спипан в нарушение и отведен в районното полицейско управление

...
Мъж, спипан в нарушение и отведен в районното полицейско управление
Коментари Харесай

Смело сърце! Мъж скочи на бой на полицай насред районното в Берковица

Мъж, хванат в нарушаване и отведен в районното полицейско ръководство в Берковица, скочил на пердах на служител на реда. Смелчагата не се замислил, че към него гъмжи от ченгета и халосал униформения право в лицето.
За случката оповестиха от МВР-Монтана още през вчерашния ден, само че си икономисаха пикантните детайлности към задържането на мъжа. Както организация BulNews писа, 42-годишен монтански гражданин бил арестуван в Берковица за владеене на наркотични субстанции. Към 19.15 ч. в сряда на площад "Йордан Радичков " в града под Ком чиновници на реда забелязали мъжа, който им се сторил подозрителен. Той е доведен в районното ръководство за осъществяване на персонален обиск. В брезентовата му раница ченгетата се натъкнали на бяла пластмасова кутия, съдържаща 2.25 грама суха зелена тревиста маса.
Оказало се, че по време на обиска мъжът почнал да буйства. Докато единият от чиновниците на реда тарашил раницата му, монтанчанинът го нападнал. Той го блъснал с пестник в лицето и в региона над китката на дясната му ръка.
Пострадалият чиновник на реда е прегледан в незабавния център в Берковица, откъдето лекарите го пратили в Монтана за фотография. Оказало се, че от удара служителят на реда е получил увреждане, установили медиците.
Така с изключение на за дрогата, против нападателния монтанчанин е формирано още едно досъдебно произвеждане – за нахлуване и нанасяне на лека телесна щета на полицейски чиновник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР