Мъж спаси куче, останало безпомощно във водите на река Хъдсън

...
Мъж спаси куче, останало безпомощно във водите на река Хъдсън
Коментари Харесай

Мъж скочи в студените води на река Хъдсън, за да спаси питбул

Мъж избави куче, останало безпомощно във водите на река Хъдсън край американския град Хоубоукън, в Ню Джърси. Мъжът е скочил в студената вода, с цел да стигне до животното.

След това е съумял да го избута назад към брега. Спасителната акция е осъществена за по-малко от минута.

Видеокадри демонстрират по какъв начин мъжът плува по диагонал към кучето питбул, а то инстинктивно се пази, като се придвижва встрани и малко по-навътре. Спасителят му в последна сметка стига до него и трансформира посоката му на придвижване.

 Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

   View this post on Instagram

A post shared by ABC News (@abcnews)

Стопанката на питбула го чака на брега с мотив в ръце.

„ Той плака доста през нощта. Не можеше да заспи “, изясни стопанката му

Няма информация за какво животното е решило да влезе във водата и по какъв начин се е озовало толкоз надалеч от сушата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР