Мъж скрил смъртта на майка си, за да продължи да

...
Мъж скрил смъртта на майка си, за да продължи да
Коментари Харесай

За някой лев повече: Мъж живял 10 месеца с умрялата си майка

Мъж скрил гибелта на майка си, с цел да продължи да взима пенсията ѝ. Първи се усъмнили, че има нещо неправилно в близкия магазин, откъдето мъжът купувал памперси за болната си майка. Жителите на врачанското село Манастирище са потресени от случая, съобщи bgonair.

В продължение на 10 месеца 49-годишният Цветелин не споделил на никого, че майка му е умряла. Целта била да продължи да получава пенсията ѝ, която била към 500 лева

" Какво да направя, да взимам пенсията. Нямам приходи, нали сме живели с една пенсия ", сподели синът Цветелин Димитров.

Цветелин е незает и гледал майка си, която била на легло от няколко години. От близкия магазин пазарувал с банковата ѝ карта, по която превеждали пенсията. Продавачките първи се усъмнили, че нещо не е наред.

" В локалния магазин няколко индивида се бяха събрали и разясняват. Съвсем инцидентно влязох и ми споделиха, тъй като той преди е пазарувал консумативи, била е на памперси ", уточни кметът на с. Манастирище Атанас Атанасов.

За да не се усъмни никой, Цветелин траял да прави ежедневните си отговорности.

" Сам съм се борил 5 години. И да скърбя, мога ли да върна майка си ", попита Цветелин Димитров.

В къщата, в която гледал майка си, от дълго време нямало нито ток, нито вода. А съседи споделиха, че постоянно са му помагали.

" Той е пиянде. Днес най-малко по половин, едно кило ракия. Той няма ток, няма вода. Искал ми е пари и съм му давал доста, и олио, и какво ли не ", сподели съседът Иван Борисов.

Хората в село Манастирище са потресени от случилото се. Проведени са разпити в полицията, само че в този момент Цветан е освободен.

Аутопсията на тялото посочила, че старицата е умряла през януари. Няма следи от принуждение. Очаква се да бъде публикуван смъртен акт на дамата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР