Мъж ще бъде съден за умишлено убийство в Червен бряг.

...
Мъж ще бъде съден за умишлено убийство в Червен бряг.
Коментари Харесай

Изправят пред съда мъж, убил новия приятел на бившата си

Мъж ще бъде съден за съзнателно ликвидиране в Червен бряг. Разследването завърши и обвинителният акт е импортиран в Окръжния съд в Плевен, оповестиха от прокуратурата. В. И. е упрекнат, че е умъртвил по изключително непосилен метод различен мъж /Ю.С./ на 22 януари т.г.

В края на 2017 година връзките сред обвиненият В.И. и дамата, с която живеели на брачен начала, се влошили и те се разделили. Причината - мъжът злоупотребявал с алкохол, проявявал ревнивост и експанзия към дамата и тя търсила подпомагане от полицията по Закона за отбрана от домашно принуждение. В края на 2017 година обвиненият, който работел в Чехия, схванал, че дамата заживяла с различен мъж - потърпевшия Ю. С. На 28 декември обвиненият се върнал в България - търсил дамата по телефона, следял я, упреквал я в невярност, твърдял, че я обича. Многократно се заканвал, че ще я убие, както и мъжа, с който живее. За това са регистрирани преписки с недоволства в полицията.

На 20 януари т.г. обвиненият се върнал още веднъж в България и през нощта на 21 против 22 януари използвал доста количество алкохол. Сутринта видял потърпевшия Ю.С. на автобусна спирка с детето на дамата. Нападнал Ю. С. с нож и го пробол няколко пъти. Опитвайки да се избави, потърпевшият влезнал в аптека и помолил да извикат полиция, свлякъл се на пода и умрял.

Нападателят опитал да се укрие, само че по пътя за София бил арестуван. По искане на прокуратурата той е с мярка "задържане под стража ".

Предстои насрочване на делото в съда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР