Мъж се вряза с колата си в барикада близо до

...
Мъж се вряза с колата си в барикада близо до
Коментари Харесай

Мъж се вряза в барикада до Капитолия, откри стрелба и се самоуби

Мъж се вряза с колата си в укрепление покрай Капитолия на САЩ и откри пукотевица във въздуха от горящата кола. След това се простреля смъртоносно, оповестиха Франс прес и Асошиейтед прес, като цитират изказване на управляващите.

Инцидентът е станал малко преди 4 часа сутринта локално време, в миг, когато силите на реда в Съединени американски щати са изправени пред възходящ брой закани. Федерални чиновници предизвестиха за заплаха от набези против държавни здания в дните откакто ФБР претърси имението " Мар а Лаго " на някогашния президент Доналд Тръмп.

Властите оповестиха, че мъжът, чиято идентичност не се разкрива, се е блъснал в барикадата и до момента в който е излизал от колата, автомобилът е бил обзет от пламъци. След това той стрелял няколко пъти във въздуха, когато полицията се доближила.

Полицията на Капитолия заяви, че мъжът се е прострелял, когато служителите на реда се доближили. Според силите на реда няма признаци той да е имал желание да нападне член на Конгреса. Следователите ще проучат предишното му, с цел да разкрият претекста за дейностите му, осведоми Българска телеграфна агенция.

Двете камари на Конгреса са в отмора и доста малко чиновници работят в комплекса на Капитолия по това време.

Властите оповестиха също, че при случая не са потърпевши други хора. Полицията счита, че нито един неин чиновник не е отвърнал на стрелбата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР