Мъж се вряза с автомобила си в заведение в „Студентски

...
Мъж се вряза с автомобила си в заведение в „Студентски
Коментари Харесай

Агресивен тип нахлу с джипа си в заведение в Студентски град

Мъж се вряза с автомобила си в заведение в „ Студентски град “ в София.

В фрагментите от произшествието, снимани от охранителна камера, се вижда моментът, в който колата чупи витрините на механата. За благополучие, няма потърпевши хора, единствено материални вреди.

Наемателят на заведението Георги Крачунов описа, че е случаят е станал в дребните часове на нощта. По думите му е огромен шанс, че няма потърпевши, тъй като постоянно клиенти пушат пред механата.

„ Човекът с се показа за притежател на заведението, което не е правилно. Аз в никакъв случай не съм го виждал “, описа мъжът пред Би Ти Ви.
свързани новини5886на 31.10.20205600на 14.06.2021
Според Крачунов лидерът се е държал надменно с личния състав на заведението и полицията.

„ Оказа се, че той е някогашен наемател – има правосъден спор с индивида, от който съм наел заведението. Връщаме се в 90-те години. Ако в действителност е без да желае – не е обикновено. Органите на реда ще си свършат работата “, добави Крачунов.

Той добави, че записите от камерите са предадени на органите на реда. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха случая за bTV и обявиха, че водачът на автомобила е арестуван. Образувано е досъдебно произвеждане за безчинство.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР