Мъж се ваксинира 217 пъти срещу COVID-19. Като по чудо

...
Мъж се ваксинира 217 пъти срещу COVID-19. Като по чудо
Коментари Харесай

Мъж се ваксинира 217 пъти срещу COVID-19


Мъж се имунизира 217 пъти против COVID-19. Като по знамение му няма нищо, лекари не откриха следи в миналото да е боледувал от вируса. 62-годишен мъж от Германия,
обратно на медицинските съвети,
е бил имунизиран цели 217 пъти против COVID-19, оповестяват лекари.

Случаят е документиран в списание The Lancet Infectious Diseases. Инжекциите са купени и направени на частно място в границите на 29 месеца. Изследователи от университета в Ерланген-Нюрнберг настояват, че мъжът
не е претърпял никакви последствия.
Доказателствата за 130 от инжекциите са събрани от прокурора на Магдебург, който стартира следствие с изказване за машинация, само че не са повдигнати
наказателни обвинявания.
Медици се притесняват, че хиперстимулирането на имунната система с многократни дози може да е довело до отмалялост на някои кафези.
Но откривателите не откриват
доказателства за това при 62-годишния мъж. Нямало и признаци, че той в миналото е бил инфектиран с COVID-19.

Дългият Коронавирус може да е повода за доста тежък махмурлук, сочи ново изследване на заболяването. Изследването, оповестено в списанието Cureus, преглежда пациенти, които са се сблъсквали с продължителни признаци от Коронавирус зараза – и всички те оповестяват за по-тежък махмурлук.

Изследователи от Станфорд започнаха да виждат връзка сред непрекъснатите признаци на Коронавирус и пациентите, които оповестяват, че изпитват по-лош махмурлук, в сравнение с нормално, след боледуването.

Един от изследваните случаи е на мъж, който е карал COVID-19 в продължение на 11 месеца. Той твърди, че в този момент виното му предизвиква „ неприятен махмурлук “ и го кара да се усеща по този начин, като че ли „ не може да се движи “.

При различен случай жена, която е имала признаци на Коронавирус -19 в продължение на три месеца, към този момент не може да изпие даже един коктейл и приключва с това, което тя разказва като „ алкохолно отравяне “ с „ извънредно “ тридневно главоболие.

Съобщава се и, че мъж на към 60 години е консумирал алкохол без проблем, само че в този момент не може да изпие една бира, без да усети следствията. Дългият Коронавирус -19 го кара да страда от главоболие, когнитивни увреждания и нарушавания на съня в продължение на пет месеца, съгласно изследването.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР