Мъж се самоуби в офиса на Борислав Банчев във Враца.Трагичният

...
Мъж се самоуби в офиса на Борислав Банчев във Враца.Трагичният
Коментари Харесай

Мъж се самоуби във Враца

Мъж се самоуби в офиса на Борислав Банчев във Враца.

Трагичният случай е от през вчерашния ден. В 9.50 часа на тел.112 бил подаден сигнал за самоубийство в постройката на проектантска /край площад „ Ботев “/. Обадилият се декларирал, че в административен офис на 4-ия етаж е открит трупът на мъж. Подателят на сигнала пояснил, че индивидът е открит с прострелна рана в слепоочието.

След известието на мястото пристигнали екипи от следователи и униформени. При огледите е открито, че трупът е на 62-годишен мъж от София.

Самоубилият се е Веско П. Мъжът е някогашен юрист и до неотдавна живеел в столицата, откъдето е и родом, заяви bulnews. Според източници на медията - той е имал финансови проблеми, които са основната причина да постави завършек на живота си. Според осведомени, Веско дължал пари на доста хора, а неотдавна останал и без имущество поради борчовете си. Това наложило ексадвокатът да се обърне към дългогодишния си другар от Враца Борислав Банчев. Веско П. помолил общинския ръководител на Движение за права и свободи и дълготраен общински консултант, да му подаде ръка в този сложен за него миг. Банчев незабавно откликнал на молбата, като му дал ключ от офиса си, с ангажимента Веско да живее там, до момента в който си стъпи на краката.

Изглежда обаче проблемите на някогашния юрист вместо да се позволяват придобивали по-големи мащаби, поради което той решил да постави завършек на живота си и през вчерашния ден се гръмнал в главата.

Пристигналите на мястото криминалисти са намерили газов револвер до натрупа на Веско, който се оказал негова благосъстоятелност.
Работата по случая продължава и към този момент има формирано досъдебно произвеждане по член 127, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР