Мъж се поля тази сутрин с бензин в центъра на

...
Мъж се поля тази сутрин с бензин в центъра на
Коментари Харесай

Мъж се заля с бензин в центъра на Загреб и се самозапали, състоянието му е много тежко

Мъж се поля тази заран с бензин в центъра на Загреб и се възпламени, оповестиха хърватските медии, съобщи Българска телеграфна агенция. Инцидентът стана пред постройката на хърватското държавно управление, когато се е провеждало съвещание.

" Мъжът, който се самозапали пред постройката на държавното управление във вторник сутринта, е с заплаха за живота, с изгаряния четвърта степен по цялото му тяло и прогнозата е неприятна ", съобщи ръководителят на клиниката по травматология в Загреб Динко Видович, представен от Хина.

" Въпреки бързата реакция на Спешна здравна помощ и подхванатото интензивно лекуване, пациентът е с заплаха за живота заради степента и тежестта на изгарянията. Следим положението му, той е в реанимация за изгаряния и това е всичко, което можем да кажем сега “, сподели Видович на конференция пред болничното заведение, където потърпевшият беше признат. " Работим с тежки изгаряния доста постоянно, само че не сме имали сходен случай през последните няколко години “, сподели той.

Пациентът, роден през 1967 година, се следи от трима лекари, сподели Видович и добави, че той е в безсъзнание и е интубиран. " Прогнозата е неприятна, само че ще създадем всичко допустимо, с цел да го спасим “, добави той.

Полицията е била известена в 9:37 часа през днешния ден, че мъж се е самозапалил на площад " Сан Марко ", наоколо до постройките на държавното управление и Народното събрание. Той е направил това отвън региона, който е отцепен с железни бариери, откакто мъж стреля по постройката на държавното управление през 2020 година Според очевидци мъжът е пристигнал до металната ограда и се е залял със запалителна течност, с което се е самозапалил. Първи на помощ му се притекли служители на реда, които се пробвали да потушат огъня, след което пристигнала кола за спешна помощ, която го откарала в болница. Води се полицейско следствие, отбелязва Хина.

Говорителят на хърватското държавно управление Марко Милич съобщи през днешния ден, че всички в държавното управление са били разтърсени от новината, че мъж се е самозапалил на площад " Сан Марко ", където се намира постройката на държавното управление, добавяйки, че полицията и всички съответни служби са реагирали стремително, с цел да оказват помощ на мъжа допустимо най-бързо.

" Веднага откакто бе известен за това злополучно събитие, министър председателят и министрите на финансите и на стопанската система, които по това време бяха на среща в държавното управление, отидоха на мястото на случая, с цел да видят какво се е случило, до момента в който доктор от близка клиника към този момент е оказвал първа помощ на потърпевшия “, сподели Милич.

" Води се престъпно произвеждане, след което ще имаме по-ясна визия за всички условия към това трагично действие ", добави той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР