Мъж се оплака в социалните мрежи, след като си купи

...
Мъж се оплака в социалните мрежи, след като си купи
Коментари Харесай

Нашенец вдигна огромен скандал в Лидл заради тяхна грешка, те отново не си признаха, въпреки че им размаха касова бележка

Мъж се оплака в обществените мрежи, откакто си купи шпеков колбас от " Лидл " и като си ревизира касовата записка осъзна, че са го излъгали със 7 лева Ето какво написа нашенецът:

" Здравейте, желая да ви, покажа по какъв начин за следващ път " великата " верига от магазини ни лъже с цените, когато спим и не си гледаме касовите бележки. И очевидно учат своите служащи да ни манипулират и да ни убеждават, че надали не ние сме заблудените и цената е тази от касовата записка.

Изпратихме техния служащ, който беше на информация да огледа цената от фотографията, да се увери, че ние не бъркаме. Но все пак, госпожичката се завърна след броени минути и се скъса да ни твърди, че цената е не тази която УЖ сме видели на етикета. Кипна ми и макар от разликата от 7 лева, която си е забележителна за 1 артикул, аз се разходих и направих фотография. След като по български дигнах звук се оказа, че можело да ми върнат разликата и, че грешката е вярна. НО отново не била в тях. Нагли и безочливи! ".

Снимките можете да видите в галерията ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР