Мъж се опита да прегази с колата си военни, тичащи

...
Мъж се опита да прегази с колата си военни, тичащи
Коментари Харесай

Мъж се опита да прегази с автомобил група френски военни


Мъж се опита да прегази с колата си военни, тичащи наоколо до казармата в селището Варс-Алиер-е-Рисе, Централна Франция. Няма потърпевши, съобщи Франс прес, като се базира на добре осведомени източници.

Мъжът се е опитал да блъсне военните от 93-и артилерийски полк към 8.45 ч. (9.45 ч. българско време).

След опита нападателят е отправил обиди и избягал. Създаден е екип за откриването на беглеца, чиито претекстове са незнайни.

По-късно мъж, обвинен в опит да блъсне с кола тази заран група френски военни в Югоизточна Франция, бе задържан в Гренобъл, съобщи Франс прес.

Френската полиция заяви в Туитър, че мъжът е арестуван в Гренобъл, близо до мястото на опита за нахлуване в подножието на френските Алпи. Той бил хванат в жилището си.

По случая е задържана и една жена, заяви Асошиейтед прес, като се базира на полицейски източник, поискал да остане неизвестен. Жената била арестувана в Еширол, предградие на Гренобъл. Тя е притежател на колата, употребена на несполучливата офанзива против френски военни. Сега двамата задържани са разпитвани.

Заподозреният за нападението първо се отправил с колата към казарма във Варс-Алиер-Рисе, в югоизточния регион Изер. През прозореца на колата той почнал да насочва смъртни закани към група военни. По-късно отново се върнал там и се опитал да прегази с колата няколко бойци, само че те съумели да се оттеглен в точния момент. Нападателят избягал. Последвало малко гонене и той бил задържан в Гренобъл поради закани и опит за нахлуване на военни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР