Мъж се опита да отвлече жена, като я вкара насилствено

...
Мъж се опита да отвлече жена, като я вкара насилствено
Коментари Харесай

Пишман изнасилвач, преследвал жертвата си до училище по карате: Изнесоха го на носилка

Мъж се опита да отвлече жена, като я вкара принудително в колата си в Шарлот, Съединени американски щати, споделя Нова тв. Тя съумяла да се освободи и инцидентно влезнала в близкото карате студио, с цел да изиска помощ.

Може да си визиите по какъв начин всичко това е свършило – обвиненият е изнесен на носилка след близка среща с основния инструктор по карате.

Инцидентът е станал към 21 часа локално време във вторник, когато основният инструктор Рандал Ефраим таман изпращал последните си възпитаници.

" Имаше към момента няколко деца, които чакаха родителите им да ги вземат, и двама възрастни, които почистваха, когато млада жена влетя през вратата и сподели, че някой се пробва да й навреди “, споделя Ефраим. 

Малко по-късно, наедрял мъж също влиза в постройката. Без да знае какво тъкмо желае, Ефраим помислил, че се интересува от курсовете, които предлага.

" Попитах го по какъв начин мога да му оказа помощ, а той сподели, че търси една жена. Но тя ми беше обяснила, че не го познава и той в действителност се пробва да я отвлече “, добавя инструкторът. След това той го помолил да си тръгне, само че мъжът споделил, че няма да мръдне от там.

" Опита се принудително да влезе в образователната зала, като нападателно ме блъскаше и буташе. Наложи се да се защитя и да го изгоня. След като излязохме на открито, той се опита да ме нападне още веднъж и трябваше да си получи заслуженото “, споделя още карате-инструкторът.

Въпреки че е изял солидно количество пердах, обвиненият е оказал и опозиция при арест, като нападнал пристигналите да го арестуват служители на реда. След като е бил арестуван е бил откаран в болница с разнообразни пострадвания, обясниха от полицията без да дават детайлности за положението му.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР