Мъж се обърна към социалните медии, за да изрече, че

...
Мъж се обърна към социалните медии, за да изрече, че
Коментари Харесай

Мъжът се зарича „никога повече да не прави Тайния Дядо Коледа“, след като се „напълва“ с подаръка си и в замяна получава само шоколадови бонбони на Reese, Hersheys

Мъж се обърна към обществените медии, с цел да изрече, че „ няма да взе участие в Secret Santa ” към този момент на работа, откакто получи подарък, който смяташе за презрян.

Недоволният Тайен Дядо Коледа, който не се разпознава, разгласява видео в TikTok, с цел да покаже на феновете подаръка, за който смяташе, че подарителят му не е обмислил задоволително.

„ Вече няма да вземам участие в Тайния Дядо Коледа на никоя работа, на нито едно работно място “, стартира той във видеото, до момента в който държи синя кутия с подарък в скута си.

Работникът изясни по какъв начин всеки на неговата работа е трябвало да донесе подарък, добавяйки, че той самият се е погрижил да извърши своята роля, като е „ старал всичко “ за индивида, на който е назначен.

„ …Сложих коледни светлини на чантата, хартия на Дядо Коледа, имах всевъзможни чорапи в чантата, сложих камбанки в чантата “, споделя той. „ Дамата, която получих, надминах и оттатък. “

„ Време е за Коледа, някои хора даже не получават подарък и Тайния Дядо Коледа от време на време, този ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР