Мъж се изправя пред съда заради извършено тежко криминално престъпление.Окръжна

...
Мъж се изправя пред съда заради извършено тежко криминално престъпление.Окръжна
Коментари Харесай

Изправят пред съда 67-годишен мъж, убил роднина в монтанско село

Мъж се изправя пред съда поради осъществено тежко престъпно закононарушение.

Окръжна прокуратура – Монтана внесе в съда обвинителен акт против 67-годишния Н.Н., притеглен към наказателна отговорност за ликвидиране. Деянието е извършено от него по изключително непосилен метод и с особена свирепост, оповестиха от държавното обвиняване.

Обвиняемият Н.Н. живее в с. Громшин, област Монтана. Мъжът бил в обтегнати връзки с неговия родственик Л.С. от същото село.

На 24.02.2021 година, пред търговски обект в центъра на обитаемото място, сред двамата още веднъж станало сдърпване. Л.С. извадил газ-сигнално оръжие – револвер, и го насочил към обвинения. От разстояние създал три изстрела към него, след което последвало сборичкване. Свидетели на случая се намесили, като съумели да ги разделят един от различен.

Междувременно Н.Н. взел от автомобила си нож и последвал Л.С. Настигнал го и му нанесъл удар с острието на хладното оръжие в региона на гърба. Дори и след рухването на потърпевшия обвиненият траял да му предизвиква пострадвания с ножа по разнообразни елементи на тялото. Веднага по-късно се качил в автомобила си и отпътувал.

Пристигналата след подаден сигнал оперативно-следствената група направила оглед на местопроизшествието. Трупът на Л.С. бил откаран за аутопсия.

Според заключението на съдебномедицинската експертиза, непосредствена причина за настъпилата гибел на потърпевшия е острата вътрешна и външна кръвозагуба, в резултат на прободно-порезните пострадвания.

Предстои насрочване на разпоредително съвещание от съда, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР