Мъж се хвърли върху капака на автомобил на кръстовището на

...
Мъж се хвърли върху капака на автомобил на кръстовището на
Коментари Харесай

Извънредно: Мъж се хвърли пред автомобил

Мъж се хвърли върху капака на автомобил на кръстовището на бул. " Христо Ботев ", в региона до подземната улица. За това сигнализира четец на Burgas24.bg , който ни изпрати малко видео от случая.

По думите му, пешеходецът, който на възраст към 35 години, е изглеждал несъответстващо – по всяка възможност в нетрезво положение. Връхлетял е на червен светофар, без да се огледа. Само бързите реакции на младата лидерка на автомобила, както и ниската скорост, с която е карала, са предотвратили трагичен случай.

Блъснатият е отказал да бъде прегледан от екип на Спешна помощ. Полицията към този момент изгледа записите от намиращите се в региона охранителни камери. Те несъмнено удостоверяват описа на нашия четец и потвърждават, че младото момиче няма никаква виновност за случая. Дали проявата на съмнителния пешеходец се дължи само на алкохола или той е част от скица за изнудване на водачи, занапред ще се прецизира.

Както Burgas24.bg нееднократно предизвестява, постоянна процедура измежду някои ромски фамилии е да изскачат пред колите или да хвърлят децата си под гумите, с цел да могат по-късно да се пазарят за парично обезщетение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР