Мъж се бори за живота си, след като е бил

...
Мъж се бори за живота си, след като е бил
Коментари Харесай

Мъж се бори за живота си, намушкан с нож от съпругата си

Мъж се бори за живота си, откакто е бил намушкан с нож от брачната половинка си, оповестиха от ОДМВР-Пазарджик.

Престъплението е било осъществено предишния четвъртък, когато в Районното ръководство /РУ/ в Пазарджик е бил получен сигнал от Центъра за незабавна здравна помощ в Пазарджик. Медиците са уведомили чиновниците на реда, че при тях е постъпил по неотложност мъж с две прободни рани.

Незабавно на място са били изпратени екипи на полицейското ръководство, които са открили, че потърпевшият е 48-годишен италиански жител. Той живеел със брачната половинка си и нейната майка в пазарджишкото село Ивайло.

Пострадалият е бил настанен в Отделението по анестезиология, реанимация и интензивно лекуване в МБАЛ-Пазарджик с заплаха за живота.

Служители на бранш „ Криминална полиция “, полицейски и младши-полицейски инспектори, обслужващи територията на селото, са почнали да обясняват случилото се. В хода на следствието те са открили, че създател на намушкването е 45-годишната му брачна половинка, която е българска гражданка.

Деянието е било осъществено в миг на сдърпване сред мъжа, брачната половинка му и нейната майка. Още на 7 април тя е била арестувана за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Иззети са материални доказателства, имащи отношение към осъщественото посягане. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР