Мъж съобщи, че е бил изнасилен, след като се е

...
Мъж съобщи, че е бил изнасилен, след като се е
Коментари Харесай

Изображение е публикувано, докато полицията разследва изнасилване на мъж, разделен от приятели по време на вечерно излизане

Мъж заяви, че е бил изнасилен, откакто се е разделил с приятелите си по време на вечерно излизане в столицата и е бил атакуван от чужд.

Полицията разгласява фотография на мъж, с който биха желали да беседват по отношение на хипотетичното обезчестяване на мъж на към 20 години. Съобщава се, че нападението е осъществено, откакто е бил на вечер в региона на Фулъм в Лондон в неделя, 26 ноември.

Мъжът заяви, че е бил атакуван сред 1 и 6 сутринта на идващия ден наоколо до Ръсел Скуеър. Пострадалият сподели, че не познава нападателя си.

Мъжът също така твърди, че няколко от банковите му карти са били откраднати. Той се свърза с служители на реда, преди да отиде в болничното заведение, където медицинският личен състав също предизвести полицията за случая.

Детективи от столичната полиция в този момент търсят да приказват с мъж, чийто облик е оповестен. Моля, всеки, който има някаква информация, да се обади на 101 или да изпрати в MetCC реф. CAD 4150/26NOV23. За да останете 100% анонимни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР