Мъж с ловни дрехи ни застреля“ – това са били

...
Мъж с ловни дрехи ни застреля“ – това са били
Коментари Харесай

Ето кои са жените в живота на Алексей Петров и важните хора в семейството му!

„ Мъж с ловни облекла ни простреля “ – това са били думи на дамата, простреляна дружно с Алексей Петров, преди да загуби схващане. Както БЛИЦ писа известният бизнесмен е бил погубен в столичния квартал „ Драгалевци “.

Именно тази жена се е обадила на 112, с цел да подаде сигнал за случая. Тя е била превозена в болница в тежко положение, съпроводена от служители на реда. Тя е била простреляна в гърдите. Жената е близка на Алексей Петров, само че не е брачната половинка му.

Съпругата на Алексей Петров е Мариана Игнатова Петрова. Ива Павлова е друга жена в живота на убития. Според разнообразни източници двамата са имали дългогодишна връзка и дете. Срещу Алексей Петров е имало още два атентата – на 15 август 2002 година и на 29 октомври 2015 година Именно на първия е участвала и Ива Павлова.

Друга значима жена в живота му е неговата майка – Диляна. Заедно с татко му е работила в областта на дърводобива. През 2010 майка му претърпява и интервенция на гръбнака. Семейството има 3 деца, като Алексей има сестра Теменужка и брат – Огнян. Дъщерята на Алексей Петров се споделя Иглика и работи в региона на правото.

БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР