Мъж реши да вземе крайни мерки, за да се пребори

...
Мъж реши да вземе крайни мерки, за да се пребори
Коментари Харесай

Мъж взе крайни мерки за оплешивяване, каква беше реакцията му? СНИМКИ

Мъж реши да вземе крайни ограничения, с цел да се пребори с оплешивяването. Той се обърна за помощ към татуист за задачата.

Докато някои хора евентуално биха пробвали профилирани артикули или даже трансплантация на коса, когато кичурите им стартират да изтъняват, този италианец избра да опита малко по-необичаен метод, споделя ladbible.com.

26-годишният Джанлука е посетия локалния салон за татуировки Gipsy.g Tattoo & Piercing във Фонди, Италия, с цел да потърси помощта на татуистката Мария Джина Алтобели, питайки я дали може да татуира " ресни " на челото му.



30-годишната Мария беше шокирана, когато Джанлука e направиl непредвиденото искане – и още по-изненадана, когато тя приключи работата си. Тя записва процеса на татуиране на главата на myva с дизайна на ресни, с фрагменти, показващи последователното прекосяване от оттегляне до цялостна линия на косата.

След това художникът му демонстрира готовия " артикул " в огледалото, като Джанлука наподобява стартира да плаче - и да се усмихва.

  

Мария сподели: „ Очевидно бях скептична, когато ме помоли за тази татуировка, само че в последна сметка съм доста удовлетворена от работата.

„ Отне ни час, с цел да го създадем, тъй като татуирам към този момент шест години, тъй че съм доста бърза. Не чаках цялата тази известност на видеото. “, прибавя тя. Кадрите бяха гледани в ТикТок над 27 млн. пъти.

Докато Мария беше удовлетворена от резултатите, не всички смятаха, че това е страховит външен тип за Джанлука.

„ Не имах вяра на процеса и бях прав “, сподели един.  Друг написа: " Той плаче, тъй като знае, че е направил ужасна неточност. "

Мнозина считат, че това сигурно би трябвало да е било „ смешка “.

„ Надявам се това да е смешка! “, отбелязва отребител. Друг прибавя: " Не, това не може да е същинско. "

 

Превод: GLasNews



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР