Mъж реши да отпразнува Деня на бащата и по специален

...
Mъж реши да отпразнува Деня на бащата и по специален
Коментари Харесай

Син поздрави баща си, повтаряйки старата му СНИМКА 40 г. по-късно

Mъж реши да отпразнува Деня на бащата и по специфичен метод да зарадва родителя си, откакто "клонира " облика му доста години по-късно.

Потребителят разгласил в Reddit колаж със остаряла фотография на татко му, приключил през 1980 година. На фотографията бащата има мускули, тен и леко надменна усмивка.

В дясно е създателят на фотографията, който повтаря облика на татко си след съвсем 40 години. На същото място, в същото облекло.


"В Деня на баща тази година аз пресъздадох обичаната фотография на баща ми. Това е татко ми, откакто е приключил гимназията през 1980 година, а в този момент аз приключвам следването си ", споделя той.

Снимката се оцени доста и за по-малко от ден тя удари върха, спечелвайки 52 000 лайкове. Авторът стана отличен образец за други синове. В края на краищата, кой няма да се радва на такава трогателна изненада?

"Като татко, аз се надявам, че синът ми също ще направи това за мен някой ден. Голям пост и ти изглеждаш огромен наследник ", написа един от потребителите в мрежата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР