Мъж разби с кирка звездата на президента на САЩ Доналд

...
Мъж разби с кирка звездата на президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Мъж разби звездата на Тръмп на алеята на славата в Холивуд

Мъж разруши с кирка звездата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, сложена на Алеята на славата в Холивуд.
 di8wx-fucaalm07  di9quvcvaaakzws
Вандалският акт е бил осъществен в 3.00 часа тази заран. Съобщава се, че злосторникът е носил кирката в калъф за китара. Вандалът по този начин раздробил звездата, че парчета са се разхвърчали по цялата улица.

President Donald Trump’s star on the Hollywood Walk of Fame was destroyed by a man with a pickax early Wednesday morning. #WalkofFame#Hollywood. https://t.co/A6dDYak8wcpic.twitter.com/B7CV2if5T6

— KPIX 5 (@KPIXtv) 25 юли 2018 година

Мъж, показал се за причинителя, се е предал на полицията, заяви в. „ Лос Анджелис таймс “, представен от Българска телеграфна агенция. След като разрушил звездата, мъж се обадил по телефона в полицията и споделил какво е направил. Когато обаче представители на реда пристигнали на мястото на вандалската акция той не бил там. Но по-късно отишъл в полицейския сектор на Бевърли хилс и се предал. Веднага бил вкаран в ареста, като е подложен на разпит.

Това не е първият случай, в който е била забъркана звездата на Тръмп на паметната холивудска алея. Няколко дни преди гласуването в президентската конкуренция през ноември 2016 година на нея посегна варварин, облечен като строител.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР