Мъж разби с кирка звездата на президента на САЩ Доналд

...
Мъж разби с кирка звездата на президента на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Вандал разби с кирка звездата на Тръмп в Алеята на славата в Холивуд

Мъж разруши с кирка звездата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, сложена на Алеята на славата в Холивуд, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки тв канала Ей Би Си 7.

Вандалският акт е бил осъществен в 3 часа локално време тази заран.

Съобщава се, че злосторникът е носил кирката в калъф за китара. Вандалът по този начин раздробил звездата, че парчета са се разхвърчали по цялата улица.

BREAKING: @realDonaldTrump Star on the Hollywood Walk of Fame is destroyed by man carrying a pickaxe in a guitar case. @HollywoodArea #Trump pic.twitter.com/z4wNIkgR9e
— Craig Fiegener (@CraigNews3LV) July 25, 2018
Извършителят се е предал на полицията, заяви в. "Лос Анджелис таймс ". След като разрушил звездата той се обадил по телефона в полицията и споделил какво е направил. Когато обаче представители на реда пристигнали на мястото на вандалската акция той не бил там. Но по-късно отишъл в полицейския сектор на Бевърли хилс и се предал. Веднага бил вкаран в ареста, като е подложен на разпит за претекстовете му.

Това не е първият случай, в който е била забъркана звездата на Тръмп на паметната холивудска алея. Няколко дни преди гласуването в президентската конкуренция през ноември 2016 година на нея посегна варварин, облечен като строител, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР