Мъж пропадна в дълбока пропаст във Врачанския Балкан. В момента

...
Мъж пропадна в дълбока пропаст във Врачанския Балкан. В момента
Коментари Харесай

Трагично: Врачанският Балкан уби иманяр

Мъж пропадна в дълбока бездна във Врачанския Балкан. В момента тече избавителна интервенция, заяви Би Ти Ви.

Мъжът е паднал в бездна над бунгалата до почивната станция на АЕЦ „ Козлодуй “ и най-вероятно е умрял, добавя bulnews.bg.

По първична информация падналият е 38-годишният Светлин Димитров, прочут в града като Хлебарката. Той бил на мястото с другари поради иманярски истории, когато пропаднал в дълбока към 85-метрова бездна.

След случая те подали сигнал на тел. 112, посочили къде е мястото и избягали. По неофициална информация, Хлебарката в началото е паднал на площадка, която е на дълбочина към 40 метра, след което тялото се превъртяло и паднало още към 45 метра в пропастта.

В момента в Балкана има екип от 12 чиновници на локалната планинска работа, които обаче са скални катерачи. По тази причина в столицата се събира избавителен отряд от пещерняци, който има опит в изваждането на хора от пропасти. Веднага по-късно екипът ще бъде докаран от София.

Районът е мъчно наличен и акцията ще продължи минимум 4-5 часа. Запознати разясняват, че вероятността мъжът да е оживял при рухването е минимална, а даже да е имал признаци на живот, до момента в който трае интервенцията на избавителните екипи, възможностите му стават оскъдни.

Районът е отцепен от полицията.

Очаквайте подробности
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР