Мъж призовава хората да проверят правото си на обезщетения, след

...
Мъж призовава хората да проверят правото си на обезщетения, след
Коментари Харесай

Мъж открива, че има право на допълнителни £500 всеки месец след 10-минутна проверка

Мъж приканва хората да ревизират правото си на компенсации, откакто открива, че е могъл да изиска спомагателни £500 в заплащане за персонална самостоятелност (PIP).

59-годишният Фил Ригън от Дарбишър беше един от милионите хора, които са пропуснали към £19 милиарда непотърсени изгоди. Парите, които в този момент е съумял да изиска, са създали „ голяма разлика “ в живота му. PIP се присъжда на хора, живеещи със заболяване, увреждане или психологично положение. Състои се от два съставния елемент – дневна ставка за живот и ставка на подвижност – и можете да имате право и на двете, или единствено на една от тях. Ако отговаряте на изискванията и за двата съставния елемент, можете да получите до £748,59 на месец.

Фил откри, че дава отговор на изискванията за PIP, откакто употребява безплатния калкулатор за компенсации Turn2Us на Christians Against Poverty (CAP) уеб страница. Той сподели пред The ​​Mirror: „ Това направи живота по-поносим. Сега можем да сложим още £30 за газ или електричество, в случай че ни е студено, до момента в който преди не можехм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР