Мъж претърпя ужасяващ инцидент, след като домашното му куче, което

...
Мъж претърпя ужасяващ инцидент, след като домашното му куче, което
Коментари Харесай

Куче отхапа и изяде пениса на стопанина си

Мъж претърпя отблъскващ случай, откакто домашното му куче, което е „ с размерите на Джак Ръсел “, отхапало пениса му и го изяло, заяви полицията. Това станало тази седмица в Германия.

Съседи подали сигнал в полицията рано сутринта във вторник поради непрестанния лай на кучето, приближаващ от вкъщи на мъжа към 2 часа сутринта.

При идването си в парцела - еднофамилна къща в Херне, северозападна Германия, хората чули мъчителни стонове, идващи от вътрешната страна.

В този миг те разрушили вратата, с цел да открият 66-годишния мъж и кучето му. Полицията бързо открила заплаха за живота на мъжа и той бил откаран незабавно в болница.

Според немския таблоид " Билд " нито пенисът на мъжа, нито " инструментът на закононарушението " са открити от мястото на престъплението до момента.

Жертвата също по този начин не е могла сама да даде информация заради здравословно положение.

Според чиновници най-вероятната догадка, която се преглежда е, че кучето е повода за пострадванията на мъжа.

Първият основен полицейски контрольор Франк Леманис сподели, че мъжът е бил подложен в изкуствена кома при идването си в болничното заведение.

Леманис от полицията в Бохум сподели пред немския таблоид: „ Мъжът е бил подложен в изкуствена кома от лекарите. Надяваме се скоро да можем да го интервюираме.

„ Една от хипотезите, несъмнено, е, че кучето, което е с размерите на Джак Ръсел териер, е отхапало пениса и го е изяло. Раната може да бъде и рана от захапване.

„ Но също по този начин е допустимо полов случай или закононарушение “, сподели той.

Въпреки че случаят е станал в понеделник вечерта, полицията оповестява сензитивния случай в този момент в зов за очевидци.

Екип за убийства е подхванал случая, с цел да „ обясни закононарушението, което до момента е изцяло разкрито “, написа " Дейли мейл ".

Ако хипотезата на полицейския началник е вярна, няма да е първият път, когато се оповестява за сходен случай.

През 2012 година немски медии оповестиха, че 61-годишен австриец е бил атакуван от куче, което също е ухапало гениталиите му. Мъжът е работил върху мотора си, когато е бил атакуван.

Той също беше откаран по неотложност в болница, където след интервенция, траяла няколко часа, хирурзите съумяха да спасят гениталиите на мъжа.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР