Мъж преби съпругата си и заплаши нея и дъщеря си

...
Мъж преби съпругата си и заплаши нея и дъщеря си
Коментари Харесай

Мъж преби съпругата си и заплаши нея и дъщеря си с убийство в София

Мъж преби брачната половинка си и заплаши нея и щерка си с ликвидиране в София. Престъплението е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Побоят започнал към 23.30 ч. на 9 април, когато Д.С. нанесъл удари с ръце и крайници по тялото и главата брачната половинка си. Причинил й лека телесна щета. Жената избягала в друга стая, а Д.С. почнал да блъска и рита вратата на стаята и се заканил с ликвидиране към брачната половинка си.

След това 46-годишният мъж се заканил и на щерка си, че ще я убие, като по едно и също време с това замахнал с чук към нея.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 144, алинея 3, т. 1 и т. 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 131, алинея 1, т. 5а, вр. член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс, за които се планува наказване " отнемане от независимост ".

Мъжът е арестуван за период до 72 часа, като Софийска районна прокуратура му е повдигнала обвиняване. Предстои съдът да реши дали да остави обвинения в ареста за непрекъснато.
 Задържани са трима за домашно принуждение в София
Задържани са трима за домашно принуждение в София

Една от потърпевшите дами е била бременна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР