Мъж преби с чук съседа си, след което се самонарани. Случаят

...
Мъж преби с чук съседа си, след което се самонарани. Случаят
Коментари Харесай

Междусъседски скандал прерасна в бой и мазохизъм в Пловдив

Мъж преби с чук съседа си, след което се самонарани. Случаят се развива в пловдивския квартал  " Столипиново ", като сигнал за него постъпил през вчерашния ден по обяд, заяви Българска национална телевизия.

Пристигналият на място полицейски патрул открил, че 72-годишен мъж нахлул в жилището на 77-годишния си комшия и му нанесъл удари с чук по главата и тялото. Веднага по-късно причинителят се прибрал вкъщи и си нанесъл порезни рани по тялото и ръцете. Направил и опит да възпламени покъщнината си.

Към мястото са ориентирани и противопожарни екипи, които съумели да предотвратят разрастването на огъня. Мъжът е откаран в поделение по токсикология, където е нормализирано положението му. В болница за наблюдаване е оставен и неговия комшия. По данни на лекарите няма заплаха за живота му.

Все още не е ясно дали 72-годишния мъж е опитал да се самоубие или да натопи съседа си за порезните рани и зародилия пожар.

При оглед от жилището на нападателя са конфискувани револвер и въздушна пушка. Предстои да бъдат изяснени произходът и методът на придобиването им.

Срещу мъжа е започнато досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР