Мъж преби жена си…пред дете. Поредна жертва на домашно насилие.

...
Мъж преби жена си…пред дете. Поредна жертва на домашно насилие.
Коментари Харесай

Поредна жертва на домашно насилие! Мъж преби жена си…пред дете

Мъж преби жена си…пред дете. Поредна жертва на домашно принуждение. 25-годишна жена е пребита от мъжа, с който живее, а очевидец на побоя става 4-годишният им наследник. Младата жена е с контузии по лицето и главата, настанена е в болница, без заплаха за живота.

Мъж преби жена си

В нощта на 23 ноември 25-годишната Мария Русчева от Бургас взема решение да напусне жилището, в което живее със своя другар и 4-годишния им наследник. По-рано двамата решили да се разделят по взаимно единодушие. Докато изнася багажа си, мъжът я атакува.

“С юмруци, с плесници. Главата ми цялата беше в цицини. Тук е лепено, тук е лепено. Накрая ме събори на земята – това, което помня и ме блъскаше в корема и в гърба. ”

На побоя очевидец става 4-годишния им наследник.

“Когато станах към този момент от земята и видях, че всичко е в кръв и главата ми беше в кръв. Взех си детето и си потеглих. ”

Мария споделя, че мъжът ѝ е посягал и различен път. Има и 3 медицински свидетелства:

“Всеки, който го познава и всеки, който се свърза с мен споделя, че това не има вяра да го направил. Не мога да допускам, той не е подобен човек. ”

Заради преживения стрес с 4-годишното момче ще работи психолог.

“Децата са може би 95% очевидци на домашно принуждение, което е извънредно тежко за тях, тъй като едно дете не е нужно да бъде ударено от родителя. Достатъчно е просто да види какво се случва с майка му ”, сподели адв. Невена Чайпек, Център по предварителна защита на насилието и престъпността.

От Центъра за предварителна защита на насилието в Бургас обявиха, че след случая на Дебора от Стара Загора, в границите на 10 дни през август са постъпили 14 молби от дами, търсещи помощ.

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР