Мъж преби жена си с камъни и юмруци, въпреки че

...
Мъж преби жена си с камъни и юмруци, въпреки че
Коментари Харесай

Мъж преби жена си насред улицата, а той твърди: Аз съм Иван попа и мен закон не ме лови!

Мъж преби жена си с камъни и юмруци, макар че е имал заповед да не я приближава. Пострадал е и братът на дамата, който се е опитал да й помогне. Случаят е монтанската община Якимово. Побойникът се развилнял посред улицата измежду бял ден. 

Той не ме пресрещна, а седеше в отсрещното кафене. Когато ме видя, стартира да крещи " ето я, ето я ". Започна да ме назовава с гррозни и вулгарни прилагателни. Аз си продължих и се обадих на 112, откъдето ми споделиха да остана на място, тъй като изпращат полицейски екип. Той продължи да вика и по едно време стана и пристигна при мен.

Това описа пред Нова тв потърпевшата Диляна Стоянова.

Носеше в ръка чаша с кафе и ми я плисна в лицето. Останах втрещена. Помислих си, че ще се върне да си седне. Аз взех решение да се върна у дома, с цел да преоблека, тъй като трябваше да отивам на курс, проведен от Бюрото по труда. Той изтича и ме пресрещна и стартира да ме наскърбява. Наведе се, с цел да събере камъчета от замята и стартира да ме цели. Аз започнах да му крещя да се махне, нарекох го отпадък. А той със засилка се приближи и ме удари в окото с пестник, от което паднах. Изправих се, а той побягна надолу. Хората се бяха разбягали. Собственичката на магазина се беше скрила вътре и гледаше през прозореца, описа дамата.

Той не ми протяга ръка за първи път. Една нощ пристигна към 23,30 часа пред къщи и надуваше клаксона, след това беше понесъл някакви мои неща и ги беше изхвърлил, описа тя. 

Полицията постоянно са се отзовавали, когато им се обадя,, правили са огледи. Но мъжът ми стартира да подава подправени сигнали в полицията против мен и брат ми, уточни тя. 

Той е арестуван за 24 часа след багра на улицата, само че не знам какво ще стане с него. Не знам по какъв начин ще продължа, само че се опасявам. Наистина се опасявам, тъй като той не се бои нито от полиция, нито от съд. Той споделя " Аз съм Иван попа и мен закон не ме лови ", описа тя.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР