Мъж, потрошил фирмен „Мерцедес“ в Берковица, бе осъден да лежи

...
Мъж, потрошил фирмен „Мерцедес“ в Берковица, бе осъден да лежи
Коментари Харесай

Рецидивист потроши фирмен Мерцедес в Берковица

Мъж, потрошил фирмен „ Мерцедес “ в Берковица, бе наказан да лежи година и осем месеца в зандана, научи организация BulNews. Делото против Г.Р. се гледа преди дни в районния съд в града, където магистратите дефинираха да излежи присъдата си при първичен непоколебим режим.
От документите по делото излиза наяве, че Г.Р. е без обучение, незает е и е осъждан и за други свои прегрешения. Той е приет за отговорен, че на 3 юни предходната година е потрошил страничните стъкла и порти на товарен автомобил „ Мерцедес “ благосъстоятелност на „ Примекс Инженеринг “ ЕООД. Бусът бил паркиран пред дом на ул. “Александровска “, №82, където синът на притежателя на компанията бил на посетители със брачната половинка си при родителите й.
Малко преди 21 часа се чул звук от строшаване на стъкло, а когато хората излезли забелязали контур на човек, който се намира до автомобила. Щом усетил, че е забелязан, злосторникът побягнал. Младият предприемач го последвал с брата на брачната половинка си до бензиностанция „ Алексгаз “, където го задържали и му взели персоналната карта. Двамата мъже извикали полиция, а до момента в който чакали униформените Г.Р. им споделил, че съжалява задето е счупил стъклата на товарния автомобил.
По време на правосъдното съвещание подсъдимият не поискал да даде пояснения и не се признал за отговорен, а държанието му съгласно магистратите било надменно и вандалско. С дейностите си Г.Р. показал, че може да прави каквото си желае, написа в претекстовете по присъдата. Другата причина за тежкото наказване е, че мъжът е осъждан неведнъж, като са му били налагани разнообразни санкции, в това число и отнемане от независимост, което е търпял дейно.
Присъдата може да се апелира или стачкува пред окръжния съд в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР