Мъж пострада в челна катастрофа в Монтанско, съобщиха от пресцентъра

...
Мъж пострада в челна катастрофа в Монтанско, съобщиха от пресцентъра
Коментари Харесай

Кръв на пътя! Две коли се удариха челно в Монтанско, има пострадал

Мъж пострада в челна злополука в Монтанско, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Пътният случай е станал през вчерашния ден, към 18.40 часа, край разклона за село Боровци. 
38-годишен монтанчанин с лек автомобил " Пежо 308 " със софийска регистрация изгубил надзор над ръководството и навлязъл в насрещната лента за придвижване. Вследствие на това колата се забила в идващия насреща " Мерцедес 220 ЦДИ " с монтанска регистрация. Немската кола е благосъстоятелност на компания, а зад кормилото ѝ седял 45-годишен монтански гражданин. 
Вследствие на злополуката водачът на „ Пежо “-то е превозен с кола за спешна помощ до МБАЛ-Монтана, където след обработка на порезни рани по ръцете е освободен за домашно лекуване. В двата автомобила не е имало пасажери. 
В резултат на ПТП-то са аргументи обилни материални вреди и по двете коли. Пробите на двамата водачи за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни. 
По случая е осъществен оглед на местопроизшествието и формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, писмен знак " а " вр. член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс. 

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР