Мъж получи осъдителна присъда за кражба на автомобил след одобрено

...
Мъж получи осъдителна присъда за кражба на автомобил след одобрено
Коментари Харесай

Украинец получи условна присъда за кражба на лек автомобил

Мъж получи неоправдателна присъда за кражба на автомобил след утвърдено от съда съглашение с Районната прокуратура във Варна. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура в Морската столица.

Украинецът Илия Ст. получи наказване една година отнемане от независимост с изпитателен период от 3 години, откакто се призна за отговорен за отнемане на безценен автомобил, благосъстоятелност на ''София авто'' ООД, и се отхвърли от разглеждане на делото против него по общия ред. Подсъдимият подписа съглашение с Районната прокуратура във Варна, което Варненският областен съд утвърди.

Украинският жител дружно със собствен български другар отишъл във компания ''София авто'' ООД в София. По предварителна спогодба българинът сключил лизингов контракт с компанията за ''Ауди А8'' на стойност 45 417 лв.. Лизинговите вноски заречен да погасява подсъдимият украинец. Веднага след договорката със ''София авто'' българинът предал ключовете на Илия Ст., който употребил колата като своя.

По-късно подсъдимият спрял да заплаща дължимите вноски за автомобила и заложил колата в автокъща във Варна и съумял да я продаде, макар че бил наясно, че автомобилът е лизингов и не е заплатен напълно.

Споразумението е дефинитивно и е със мощ на присъда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР