Мъж получи ограничителна заповед, след като влезе в къщата на

...
Мъж получи ограничителна заповед, след като влезе в къщата на
Коментари Харесай

`Объркан` мъж изпи 50 паунда алкохол в къщата на бившата си - след това заспа в леглото й

Мъж получи ограничаваща заповед, откакто влезе в къщата на някогашната си половинка и смъкна 50 паунда алкохол, преди да заспи в нейното легло.

Клифтън Сокет, 53, от Abbey Hulton, Stoke-on-Trent, влезе в парцела, откакто видя, че задната врата е отворена към 14:00 часа на 20 декември. След като изпи алкохола, той се качи горе и заспа в леглото си. За негово удивление той се събудил от полицията, извикана от сегашния й сътрудник, който бил напуснал къщата, с цел да отиде на работа.

Прокурорът Хана Баддели сподели, че някогашната му е останала „ ужасена “ от случая, само че Питър Хауланд, смекчавайки, се съгласи, че Сокет е „ комплициран “ и е изгубил „ забележителна част от паметта си “. По-рано в полицейско изявление Сокет сподели, че счита, че някогашният му сътрудник би се съгласил той да влезе в дома й. Той изясни, че не знае накъде отива, само че счита, че би трябвало да се скрие.

Мис Baddeley сподели: „ Задната врата беше оставена отворена. Неговата някогашна и нейният сегашен сътрудник отидоха на работа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР