Мъж получи 12 месеца затвор за разпространение и държане на

...
Мъж получи 12 месеца затвор за разпространение и държане на
Коментари Харесай

12 месеца затвор за мъж за разпространение и държане на наркотични вещества

Мъж получи 12 месеца затвор за разпространяване и държане на наркотични субстанции. Това оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Сливен.

Ефективно наказване от общо 12 месеца „ отнемане от независимост “ ще търпи Златин В. от град Сливен по тази причина, че на 03 юли 2018 година в Сливен в кв.„ Даме Груев “, без съответно позволение, популяризирал високорисково наркотично вещество – метамфетамин, на обща стойност 9 лева

Той е упрекнат и в това, че на 04 юли 2018 година, в с. Камен, общ. Сливен в съучастничество с трето лице, (което към този момент е с наложено наказване за това престъпление) като причинител, без съответно позволение създал и държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции – метамфетамин, на обща стойност над 120 лева

Подсъдимият Златин В. е упрекнат и по тази причина, че на 03 юли 2018 година в гр.Сливен, в апартамент в кв. „ Даме Груев “ и в с. Камен, общ. Сливен, при изискванията на продължавано закононарушение, самичък и в съучастничество с трето лице (което към този момент е с наложено наказване за това престъпление), като причинител, без съответно позволение държал прекурсори и материали за произвеждане на високорисково наркотично вещество - метамфетамин, за разпространяване.

Подсъдимият не е оспорил обстоятелствата и събитията по делото, признал е виновността си и е приел Окръжен съд Сливен да му наложи дейно наказване в размер на общо 12 месеца за трите закононарушения, което ще бъде изтърпяно в затвор при първичен „ непоколебим “ режим.

Одобреното от съда съглашение има силата на влезнала в законна мощ неоправдателна присъда и не предстои на обжалване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР