Мъж подадефалшив сигнал за опит за изнасилване на внучката сиинамушка

...
Мъж подадефалшив сигнал за опит за изнасилване на внучката сиинамушка
Коментари Харесай

Мъж намушка с нож шофьор в движение в Плевенско

Мъж подаде подправен сигнал за опит за обезчестяване на внучката си и намушка водач в придвижване в Плевенско, оповестиха от полицията. На 7 декември 25-годишен мъж е подал сигнал за случай при пътешестване с автомобила му от Долна Митрополия към село Ставерци, съобщи Дарик.

Докато карал - 57-годишен пасажер му е нанесъл прободни рани с нож . Пострадалият лидер е съумял да напусне колата и е открит на пътя при входа на село Брегаре от автопатрул.

Той е превозен в плевенска болница, като няма заплаха за живота му . Същата вечер в 23:02 часа 57-годишният пасажер е алармирал, че 12-годишната му внучка е станала жертва на опит полово посягане.

Според описа му - закононарушението е осъществено в същата кола благосъстоятелност на 25-годишния мъж. Униформените са открили мястото, пострадалите и е почнало следствие.

Изяснило се е, че опит за обезчестяване не съществува, а малолетната е предизвестена от дядо си да поддържа неговата версия. След посещение в частен дом в Долна Митрополия и на път за село Ставерци 57-годишният е нападнал лидера на автомобила с нож.

След като потърпевшият напуснал колата, причинителят е съумял да придвижи автомобила му до Ставерци. На улица в селото е нанесъл материални вреди по кола, увреждайки стъклата му.

С малолетнатното момиче работи контрольор от Детска педагогическа стая. Ножът е конфискуван. За измислената история - 57-годишният е арестуван за период до 24 часа и по случая се води следствие.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР