Мъж подаде фалшив сигнал за опит за изнасилване на внучката

...
Мъж подаде фалшив сигнал за опит за изнасилване на внучката
Коментари Харесай

Мъж подаде фалшив сигнал за опит за изнасилване на внучката си и намушка шофьор в движение

Мъж подаде подправен сигнал за опит за обезчестяване на внучката си и намушка водач в придвижване в Плевенско, оповестиха от полицията. На 7 декември 25-годишен мъж е подал сигнал за случай при пътешестване с автомобила му от Долна Митрополия към село Ставерци.

Докато карал - 57-годишен пасажер му е нанесъл прободни рани с нож. Пострадалият лидер е съумял да напусне колата и е открит на пътя при входа на село Брегаре от автопатрул.

Той е превозен в плевенска болница, като няма заплаха за живота му. Същата вечер в 23:02 часа 57-годишният пасажер е алармирал, че 12-годишната му внучка е станала жертва на опит полово посягане.

Според описа му - закононарушението е осъществено в същата кола благосъстоятелност на 25-годишния мъж. Униформените са открили мястото, пострадалите и е почнало следствие.

Изяснило се е, че опит за обезчестяване не съществува, а малолетната е предизвестена от дядо си да поддържа неговата версия. След посещение в частен дом в Долна Митрополия и на път за село Ставерци 57-годишният е нападнал лидера на автомобила с нож.

След като потърпевшият напуснал колата, причинителят е съумял да придвижи автомобила му до Ставерци. На улица в селото е нанесъл материални вреди по кола, увреждайки стъклата му.

С малолетнатното момиче работи контрольор от Детска педагогическа стая. Ножът е конфискуван. За измислената история - 57-годишният е арестуван за период до 24 часа и по случая се води разследване
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР