Мъж под чехъл си е стар израз, но в случая

...
Мъж под чехъл си е стар израз, но в случая
Коментари Харесай

Надя, сляпа ли си?! Как позволяваш това на Коцето???! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

" Мъж под чехъл " си е остарял израз, само че в тази ситуация май под чехъла е жена, а точно дамата на Коцето. Да, чалга артистът Константин по този начин е промил мозъка на брачната половинка си Надя, че тя му разрешава от ден на ден волности, даже и когато последните бият по личното й достолепие.

Преди часове фотоси и клипче на Коцето шокираха нета. Певецът се появи със свалени " гащи " и то до момента в който нахлува в банята при непозната жена, която надава страховит вик. Явно не е очаквала появяването на зевзека, който обаче от дълго време трябваше да помни, че преди да е дивак, е брачен партньор и татко на две деца.

Явно и самото видео се е снимало от жена, тъй като се вижда женска ръка и някои даже допуснаха, че тя може да е на самата Надя. Което по никакъв метод не прави сценката по-адекватна, а в противен случай...

" Ако Надя е снимала това, значи и тя е същата кукувица, без грам мозък в главата си, че да си разрешава сходно на ниска цена държание. А в случай че не е тя и това става зад тила й, за какво, аджеба, търпи?! Коцето от дълго време е посочил, че не е мъж за образец, то по тази причина и Райна не го изтрая ", разясняват в мрежите.

А други са уверени, че точно това е повода за дългия брак на Константин и Надя - тъй като тя е от тези смирени, послушни и кротки женички, които всичко търпят и простят на половинките си. Дори и в случай че последните им играят ръченица на главата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР