Мъж, починал след падане от 1500 фута от балон с

...
Мъж, починал след падане от 1500 фута от балон с
Коментари Харесай

Смразяващ момент мъж в балон с горещ въздух се възхищава на гледката мигове преди да падне от 1500 фута до смъртта си

Мъж, умрял след рухване от 1500 фута от балон с парещ въздух, може да се види в натрапчиви фрагменти, гледащи към гледката единствено момент по-рано.

Запис от камерата демонстрира мъжа, облечен в кафяв пуловер в клипа, изработен от един от другите 10 души в кошницата, когато излетява над Мелбърн, Австралия към 7 сутринта локално време в понеделник. Очевидци споделиха, че мъжът е разговарял с оператора за политика, само че наподобява е добре.

Смята се, че мъжът съзнателно е паднал от кошницата без предизвестие, оставяйки спътниците си в потрес, когато водачът е вдигнал алармата. Тялото на мъжа е намерено в предградие в Престън, предградие в североизточната част на Мелбърн. На място са извикани екипи на Спешна помощ и е почнало следствие.

Балонът с парещ въздух кацна малко по-късно на към пет благи и изчака полицията да пристигна. Според пасажери на различен балон с парещ въздух те са чули сигнали за помощ по радиото, съобщаващи, че някой е паднал от различен балон. Един гражданин сподели на локалните медии...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР