Мъж оцеля по чудо след като се опита да пресече

...
Мъж оцеля по чудо след като се опита да пресече
Коментари Харесай

Как стюард спаси мъжа, пресякъл бул. „България“ по време на рали


Мъж оцеля по знамение откакто се опита да пресече с кучето си бул. " България " по време на рали.

В събота 50 от най-бързите пистови водачи у нас се състезаваха на пътния възел под квартал „ Бояна “. По време на надпреварата мъж на междинна възраст пробва да премине пътното платно дружно с кучето си и с напитка в ръка.

„ Един безсъвестен жител в несъответстващо положение със своето куче съумя да премине първо едното, след това и другото платно на бул. „ България “. Нещо, което е неприемливо за пешеходците, даже когато няма съревнование “, сподели Румен Дунев, президент на Българската федерация по авто спорт.

Секунди по-късно профучават и състезателите.

„ Автомобилите се движат в другите серии с 200-250 км. в час. По-лошото е, че като се изключи че можеше да пострада този жител с кучето, това можеше да провокира и верижна злополука с останалите коли “, добави Румен Дунев.

Неправомерното секване се случва пред погледа на хиляди фенове.

Само бързата интервенция и професионализмът на нашия маршал Павел Михов предотврати един много противен случай “, изясни Румен Дунев.

„ Действително е доста противен, само че той демонстрира в действителност какви са хората на пътя. Човекът, който реагира, по този начин нар. " маршал ", последната частица в сигурността, реагира доста съответно и на процедура му избави живота “, съобщи Диана Русинова, от Европейския център за транспортни политики.

Не успяхме да открием мъжа с домашния му любим за коментар, а неговият избавител отговори сбито, че просто си е приключил работата и не търси популярност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР