Мъж оцеля по чудо, след като е бил засечен на

...
Мъж оцеля по чудо, след като е бил засечен на
Коментари Харесай

Шофьор оцеля по чудо в канавката на АМ Хемус, издирват виновните водачи

Мъж оцеля по знамение, откакто е бил засечен на автомагистрала " Хемус " от два автомобила, единият каран от млада жена. Инцидентът е станал в края на предходната седмица. След като е бил засечен от различен автомобил, мъжът е полетял в канавката. Колата му се е преобърнала няколко пъти, а водачите, предизвикали случая, изобщо не спрели.

Пред потърпевшият, синът му и очевидец на злополуката описаха какво тъкмо се е случило.

" 10 км преди София започнах изпреварване. След като се уверих, че не идва автомобил подадох мигач и започнах да задминавам. Поглеждайки още веднъж видях жълт автомобил, който ме приближаваше. Започна да ми присветва с фарове. Веднага се изнесох в другото платно. В колата имаше две девойки. Шофьорката ми сподели междинен пръст и отмина . Въпросният жълт автомобил наближи идващия, прилепи се и стартира още веднъж да присветка. Тогава водачът ненадейно изви кормилото вдясно, като навлезе в моята лента за придвижване. За да не се ударим, извих кормилото, коалата стартира да се върти и отидох в канавката. Едно момче ми оказа помощ да изляза от колата ", описа потърпевшият Сашко Деянов.

" Колата се превъртя 4-5 пъти. Двамата виновници продължиха към София без въобще да реагират ", добави Дачо Лазаров, очевидец на случая.

" Баща ми е с фрактура на лъчевата кост на дясната ръка . Предстои интервенция. Има голям брой травми по цялото тяло. В петък към 14.00 ч. той ми се обади, че е аварирал. Момичетата са карали най-малко с 30-40 км/ч над позволената скорост. От камери ясно се вижда какво е станало. Жълта " Мазда ", с черен похлупак. Колата е с плевенска регистрация . Другата кола е сиво " Пежо ". Имало е още двама очевидци. Апелирам да ни оказват помощ, като опишат какво са видели ", изясни Ясен Даянов, наследник на потърпевшия, който се притеснява, че другояче татко му може да се окаже отговорен за случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР