Мъж оцеля по чудо, след като беше нападнат от три

...
Мъж оцеля по чудо, след като беше нападнат от три
Коментари Харесай

Мъж оцеля след нападение на три тигъра

Мъж оцеля по знамение, откакто беше атакуван от три тигъра в западната тайландска провинция Канчанабури, оповестява вестник „ Бангкок пост “.

47-годишният Уан излязъл дружно със своите три кучета, с цел да събере стадото си от девет бивола, които паспасяли в националния парк „ Као Лаем “. След като минал няколко километра през парка, мъжът се натъкнал на три нападателни тигъра, които незабавно се нахвърлили върху него. Отразявайки непрекъснатите офанзиви на хищниците, биволарят съумял да се изкачи на най-близкото дърво. Така той съумял да оцелее, добавя БТВ.

Но дивите котки се нахвърлили върху кучетата му и умъртвили две от тях. След известно време тигрите изгубили интерес към индивида и си тръгнали. Раненият слязъл от дървото, намерил един от биволите си и го яхнал, с цел да се прибере. По пътя срещнал другар, който му оказал помощ да стигне до родното си село. Селяните се обадили на рейнджърите в парка, които откарали потърпевшия в болница.

Лекарите са преброили над 20 рани по лицето, шията, ръцете и краката на биволаря. Някои от тях са съществени, пациентът към момента е в болничното заведение.

Администрацията на парка неотложно се свърза със фамилията на жертвата и му отпусна 10 000 бата, което е към 303 американски $. От съображения за сигурност „ Као Лаем “ е затворен за визити от локалните хора и в случай че такива се постановат, от те ще стават със особено позволение.

Нападението става единствено няколко седмици, откакто бяха открити бракониери и кожите на два други индокитайски тигъра в същия регион наоколо с границата с Мианмар.

Тайландските управляващи оповестяват, че сега на територията на страната има 177 индокитайски тигъра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР