Мъж отмъкна каса от фризьорски салон в центъра на София.

...
Мъж отмъкна каса от фризьорски салон в центъра на София.
Коментари Харесай

Мъж отмъкна каса от фризьорски салон в центъра на София

Мъж отмъкна каса от фризьорски салон в центъра на София. До нея е имало оборотни пари към 400 лева Преди да влезе мъжът обръща една от охранителните камери. СОТ-ът също не оказва помощ.

„ На 24-и вечерта охранителната решетка на салона отхвърли да работи. Затворихме салона без нея, защото не чакахме някой да прояви интерес към нас. Имаме и СОТ ”. Това описа пред Нова тв притежателят на салона Владимир Владимиров.

По думите му към 2:30 часа през нощта се включва алармата. „ СОТ идва на място и установи, че няма забележим проблем. Вратата продължава да е заключено. Правят ми само забележка за хранителната решетка, която прецизираме, че не е спусната по механически аргументи ”, съобщи Владимиров.

И добави: „ Когато отворихме салона видяхме, че очевидно всичко е наред. Започнахме обикновено работния развой. И осъзнахме в един миг, че ни липсва касата. Тя стои на рецепция и по принцип не съдържа нищо. Бизнесът ми е подобен, че огромна част от парите минават по карта. Ако има някакви налични пари - те се взимат в края на деня ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР